De Sieraden Trend van 2024: Strikjes

De Sieraden Trend van 2024: Strikjes

Strikjes sieraden zijn dé hit van 2024, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Deze schattige accenten voegen een speelse touch toe aan elke outfit.

TikTok trend

Op TikTok is het haast onmogelijk om niet te worden overspoeld met video's en afbeeldingen van alledaagse voorwerpen, elk versierd met een vrolijk strikje. Van wijnglazen tot zelfs de meest onverwachte items zoals augurken, alles lijkt een beetje leuker te worden zodra er een strikje omheen zit.

Deze 'coquette girl household'-trend lijkt echt overal te zijn, en laten we eerlijk zijn, het voegt zeker wat lichtheid en plezier toe aan ons dagelijks leven, nietwaar?

Sieraden met strikjes

Naast alle strikjes op voorwerpen of een leuke strik voor in je haar, zijn sieraden met strikjes niet te missen. ze zijn een tijdloze favoriet die moeiteloos een vleugje speelsheid en charme toevoegt aan elke outfit.

Strikjes sieraden bij Madebel

Ook bij madebel kan je terecht voor de leukste strikjes sieraden allemaal gemaakt van stainless steel materiaal, zodat de sieraden niet verkleuren en extra lang mee gaan. Bekijk bijvoorbeeld eens de Bow Tie oorbellen of de Bow ring. Deze zijn echt mega leuk samen te dragen en dus ook helemaal on-trend!

Terug naar blog