Over ons

Over Madebel

Wie wij zijn
Madebel is oorspronkelijk begonnen als sieradenbedrijf voor ‘handmade jewellery’, maar ondertussen zijn wij uitgegroeid tot een groter merk dan alleen dat. Hoe? Door met passie zelf samengestelde sieraden te ontwerpen en door de mooiste items voor jou te selecteren. Naast onze sieraden bieden wij ook de laatste trends in accessoires aan. Wij streven ernaar om de leukste items aan te bieden, voor een lief prijsje. Zodat Madebel voor iedereen toegankelijk is.Hoe het allemaal begon
Madebel is in 2020 opgericht door de twee vriendinnen Marit en Joy. Het begon allemaal met het bestellen van een paar kralen zodat we voor onszelf armbandjes konden maken. Er was op dat moment nog helemaal geen intentie om de sieraden ook te verkopen. Maar vriendschap haalt het beste in elkaar naar boven en zo ontstond het idee om via sociale media zelfgemaakte armbandjes en kettingen te verkopen. Sindsdien is Madebel gegroeid en hebben wij onszelf door ontwikkelt naar een goedlopend bedrijfje. In de afgelopen jaren zijn we een webshop gestart, hebben we ons assortiment uitgebreid, kopen we nu ook sieraden in en hebben we op markten gestaan. Wij geloven in de kracht van vriendschap en hopen samen met jou nog groter te groeien.

Maar nu even over jou
Genoeg over onszelf gekletst, laten we het even over jou hebben! Zonder onze klanten kan Madebel niet voortbestaan, daarom sta jij bij ons centraal. Wij doen er alles aan om de klantbeleving voorop te zetten door snel te reageren op berichten en door ons in te leven in de klant. Wij denken graag met jou mee als er iets is misgegaan door een passende oplossing te vinden. Madebel leeft op het plezier wat wij halen uit het maken van sieraden en de voldoening die het geeft wanneer klanten hun tevredenheid uitspreken.